Αδέλφια Ποταμίτη - Εκδρομές - Γαλάζιες Σπηλιές - Ναυάγιο
Αδέλφια Ποταμίτη - Εκδρομές - Γαλάζιες Σπηλιές - Ναυάγιο

ΚΡΑΤΗΣΗ ΕΚΔΡΟΜΗΣ ONLINE!!

Γρηγορα, με γυαλινο πατο πλοια

που φεύγουν από το κοντινότερο σημείο
στις Γαλάζιες Σπηλιές
Ελάτε να σας ταξιδέψουμε!
ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Απολαύστε μια περιήγηση με πλοίο στις μοναδικές Γαλάζιες Σπηλιές ή το παγκοσμίου φήμης Ναυάγιο, δυο από τα κορυφαία αξιοθέατα της Ζακύνθου. Επισκεφθείτε και τα δυο και περάστε μια αξέχαστη μέρα!

Ο ΣΤΟΛΟΣ ΜΑΣ

Επισκεφτείτε τις Γαλάζιες Σπηλιές και το Ναυάγιο με ένα από τα 5 πλοία μας με γυάλινο πάτο, το μικρότερο εκ των οποίων είναι κατάλληλο για έως και 20 άτομα και το μεγαλύτερο για έως και 50 άτομα.

ΩΡΕΣ ΠΕΡΙΗΓΗΣΕΩΝ

Τα πλοία μας φεύγουν κάθε 15 λεπτά από νωρίς το πρωί έως νωρίς το βράδυ. Είτε επιλέξετε το πρώτο πλοίο που φεύγει στις 9 ή το τελευταίο πλοίο που φεύγει στις 6:00 η εμπειρία θα είναι εξίσου εντυπωσιακή!

ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΔΙΑΜΟΝΗ

Ελάτε να σας φιλοξενήσουμε σε ανεμόμυλους που έχουμε μετατρέψει σε καταλύματα, πέτρινα δωμάτια και διαμερίσματα που μπορούν να φιλοξενήσουν έως 2 ή 4 άτομα προσφέροντας άπλετη θέα του Ιονίου.

καλως ηρθατε


Θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε στη Ζάκυνθο και τη γραφική περιοχή Σκινάρι. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση που αποτελείται από 3 αδέρφια, τον Αντώνη, τον Διονύση και τον Νικόλαο.

Διαθέτουμε δυο ανεμόμυλους, δυο παραδοσιακά πέτρινα δωμάτια και ένα πέτρινο διαμέρισμα όπου θα απολαύσετε μια όμορφη διαμονή με θέα το ατελείωτο γαλάζιο της θάλασσας του Ιονίου. Δίπλα, θα βρείτε το Ανεμόμυλος Σνακ Μπαρ και 200 μέτρα πιο πέρα την ταβέρνα Φάρος της ίδιας οικογενείας.

Προσφέρουμε επίσης περιηγήσεις με πλοία με γυάλινο πάτο στο φημισμένο Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές. Μια υπέροχη ευκαιρία για να εξερευνήσετε και τον υποθαλάσσιο χώρο του νησιού.


Περιήγηση στο Ναυάγιο και τις Γαλάζιες Σπηλιές με 25 ευρώ το άτομο.
Κάντε κράτηση τώρα!


 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΟ ΣΚΙΝΑΡΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΑΣ...